En god købsoplevelse
Overrask din e-kunde
Læg en lille gave i forsendelsen,
og styrk samtidig dit image.

Det kan godt betale sig...
Inden for loven ?
Tjek dine betingelser
E-handelsfonden tilbyder dig
et sæt forretningsbetingelser.

Spar udgifterne til advokat...

Grafisk arbejde

Vil du have kreative input ?

Hos Netklar© udvikler vi kreativt layout til dine tryksager. Hvad enten der er tale om reklamevand, roll-up bannere, kuglepenne, bil-deko - eller noget helt andet, så hjælper vi med at få dit budskab bedst muligt frem. Se priser nedenfor.
 Til dig, der er på bar bund...

men vil have succes med din tryksag 

Hvis du ikke har en designlinje, udvikler vi dit layout helt fra bunden. Med udgangspunkt i dit produkt og din målgruppe, udvikler vi et kreativt oplæg, hvor vi ser både på det grafiske, tekstmæssigt og formidlingsmæssige. Vi finder de nødvendige illustrationer og stemningsbilleder, der skal til for at sælge dit budskab. Du får et oplæg som er inklusiv evt. billedbehandling, rentegning, tekstoptimering, opsætning og klargøring til tryk, men ekskl. evt. korrekturer* efter det første oplæg.

kr. 2.495,-
Til dig, der har en designlinje...

men ønsker en kreativ idé til at sælge dit budskab

Vi sørger for at du får mest mulig ud af din tryksag. Netklars kreative medarbejder ser på det formidlingsmæssige - altså hvordan dit budskab kommer bedst muligt frem på den pågældende tryksag. Layoutmæssigt tager vi udgangspunkt i din eksiterende designlinje og dine egne grafiske materialer. Du får et oplæg som er inklusiv evt. billedbehandling, rentegning, tekstoptimering, opsætning og klargøring til tryk, men ekskl. evt. korrekturer* efter det første oplæg.

kr. 1.295,-


 
 

Til dig, der vil selv...

men ikke kan lave en trykklar PDF

Vi opsætter et trykklart layout ud fra din skitse og dine filer. Det koster kr. 549,- pr. time, og der betales som minimum for 1 time, og derefter pr. påbegyndte halve time. Med denne løsning får du ikke noget kreativt input, men udelukkende professionel opsætning og klargøring til tryk ud fra dine egne anvisninger. Du betaler timepris for den forbrugte tid på billedbehandling, korrekturer, rentegning, kommunikation og klargøring til tryk.

pr. time kr. 549,-* Timepriser for korrekturer er kr. 549,-
Priserne er ekskl. moms og gælder for 1-sides tryksager. Vi tager forbehold for prisændringer.