En god købsoplevelse
Overrask din e-kunde
Læg en lille gave i forsendelsen,
og styrk samtidig dit image.

Det kan godt betale sig...
Inden for loven ?
Tjek dine betingelser
E-handelsfonden tilbyder dig
et sæt forretningsbetingelser.

Spar udgifterne til advokat...

Webshop


 
Brugervenligt design


Vi lægger vægt på at det skal være hurtigt og nemt at opsætte og vedligeholde en professional Webshop. Prøv selv ved at bestille en 30 dages gratis demo.


 

Optimeret til mobile enheder

Med en professionel Netklar webshop kan din webshop sættes op til at kunne fungere fuldt ud på både PC, Mac, Mobiltelefoner og Tablets. Vi har på forhånd gjort en lang række skabeloner klar, som alle er optimeret til at blive vist korrekt på mobile enheder. Du kan endda opsætte din webshop således, at der bliver vist særskilt indhold på de mobile enheder.
Klar til at udnytte de sociale medier

Vi har gjort det nemt for dig, at kunne integrere de sociale medier såsom Twitter, Facebook og Google+. Med et snuptag kan du udnytte de sociale medier som et effektivt markedsføringsværktøj til din Webshop. Tilføj "Synes godt om"-knapper, lav udtræk fra din Facebook-side eller opret integrerede kommentarbokse - og meget mere med kun få klik fra musen !


Søgemaskineoptimering

Vi har gjort alt hvad vi kan, for optimere vores webshop, så den følger Googles retningslinier. Derudover er det gjort utrolig nemt for dig, at søgeoptimere på alle de brugerbestemte elementer, såsom produkter, produktbeskrivelser, meta-data, overskrifter, billeder, links osv. som alle har indflydelse på din placering på Google og de andre søgemaskiner.

En webshop uden begrænsninger

Hos Wannafind får du det, som du betaler for. Vi ønsker ikke at skjule vores priser bag en masse ekstra udgifter og gebyrer. Derfor har vi heller ikke sat begrænsninger på det antal sider, produkter eller produktkategorier som du kan oprette, ligesom vi tilbyder dig gratis og ubegrænset trafik.


Prøv webshoppen gratis og uforpligtende i 30 dage

Bestil gratis webshop-DEMO på 70 275 230  support@netklar.dk


Priser er ekskl. moms - vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl.